Legiunea 501 invadeaza Nijikonul!

Sâmbătă, 6 Octombrie 2012, 22:00

In acest an, Nijikonul este supus unui asalt strategic din ambele flancuri. Avanposturile romanesti si unguresti ale Legiunii 501 vor cauta sa captureze evenimentul in ambele zile de desfasurare.

 
Din Ungaria primim urmatoarele:

 

  "In vara lui 2005 cativa cosplayeri, membri ai clubului Star Wars ungar, am decis sa devenim membri ai celui mai respectat club de cosplay, Legiunea 501 de stormtroopers. Impreuna am creat un grup format din unii dintre cei mai profesionisti cosplayeri din tara noastra si am luat legatura cu organizatia  americana. Dupa lungi negocieri, trimiteri de poze si mici ajustari, in August 2006 am fost aprobati drept  membri oficiali ai Legiunii si patru luni mai tarziu avanpostul a devenit activ. Asa s-a format un club Star  Wars unguresc ce are costume absolut exacte si este recunoscut oficial de Lucasfilm si chiar de catre  George Lucas.

  Scopul nostru este sa dam tuturor celor interesati sansa de a se intalni cu imitatori Star Wars si de a afla  mai multe despre costumele lor profesionale. Suntem disponibili pentru orice fel de programe si aparitii, fie  ele publice, private sau de caritate.

  Va fi o placere pentru noi sa va intalnim pe toti la Nijikon 2012, in cadrul standurilor Holdfenyteam."

 

  Totodata, urmatoarea transmisiune vine de la avanpostul din Romania:

  "Ken este comandantul avanpostului romanesc al Legiunii 501. Asta deoarece Ken este cel mai calificat membru al Avanpostului Romanesc. Totodata, Ken este cel mai destept, bogat si sexy membru al Avanpostului Romanesc. Ken este singurul membru al Avanpostului Romanesc.

  Ken e un cetatean american care a realizat costume si recuzita SF mai intai ca hobby si apoi profesional vreme de mai bine de 25 de ani. S-a inscris in Legiunea 501 in 2003, cand locuia in Los Angeles. In 2004 s-a mutat in Romania din motive pe care nu le poate explica inca in intregime. Totusi, la fel ca un misionar catolic, se simte obligat sa propovaduiasca sfintele lucrari ale Legiunii in noua sa casa de pe taramuri indepartate.

  Cand e vorba de provizii pentru costume si salariu mediu din care sa ti le permiti, Romania nu-i ca Los Angeles-ul, dar entuziasmul e cel putin la fel de mare. Cel putin un club Star Wars stabil activeaza in Romania si Ken lucreaza cu ei pentru a obtine o calitate a costumelor corespunzatoare aderarii la 501. Intre timp, excelentul avanpost 501 unguresc l-a salvat mereu ori de cate ori Romania a avut nevoie de o aparitie a Legiunii 501... Si pana acum - in mod surprinzator - au fost deja cateva!

  Avanpostul Romanesc ramane la mila unui singur om cu foarte putin timp liber si chiar mai putin cash, asa ca eventuala crestere va fi lenta. Insa nu avem unde merge decat in sus!"

Pe scurt

Data:   3-4 Noiembrie 2012
Locatie:   Palatul Copiilor, Bucuresti
Program:   10:00 - 20:00
Pret intrare:   15 RON / zi
  (Cosplayerii care participa la concurs platesc doar 15 RON pt. ambele zile)
   
Transport:   RATB: 312, 313, 381
   
Pentru alte informatii, ne puteti contacta la contact[at]nijikon.ro

Parteneri