Cinci ani de Nijikon

MarĊ£i, 18 Septembrie 2012, 8:00
Bine v-am gasit la cea de-a 6 editie Nijikon

 

Din 2007 pana acum au trecut cinci ani, o jumatate de deceniu in care Nijikon a crescut de la un eveniment mic, tinut la ultimul etaj al MNAC la cel mai mare eveniment anime din Romania. Odata cu el au crescut si abilitatile noastre de organizatori si, printre mai bune si mai rele, am reusit in fiecare an sa organizam un eveniment mai reusit decat cel din anul precedent.

Si la aceasta editie cautam sa pastram traditia, imbunatatind evenimentul. Anul trecut am avut prima editie inscrisa in EuroCosplay. Anul acesta speram sa avem si mai multi concurenti ce doresc o sansa de a reprezenta Romania la cel mai mare concurs cosplay din Europa. Totodata vom cauta sa va oferim si mai multe activitati si ateliere fata de anii trecuti. Latura comerciala, gamingul, desenul, concursurile, nu sunt nici ele neglijate.

Ca de obicei, toate informatiile oficiale le vei afla pe acest site. Pe parcurs e posibil sa apara sectiuni noi, in timp ce altele se vor actualiza iar anunturile importante vor aparea pe prima pagina, asa ca recomandam vizite periodice pe aici. Intre timp, forumul va sta la dispozitie.

Ramane sa ne vedem pe 3-4 Noiembrie la Palatul Copiilor!

Pe scurt

Data:   3-4 Noiembrie 2012
Locatie:   Palatul Copiilor, Bucuresti
Program:   10:00 - 20:00
Pret intrare:   15 RON / zi
  (Cosplayerii care participa la concurs platesc doar 15 RON pt. ambele zile)
   
Transport:   RATB: 312, 313, 381
   
Pentru alte informatii, ne puteti contacta la contact[at]nijikon.ro

Parteneri