Invitat special: Lina Lau

Miercuri, 3 Octombrie 2012, 13:00
Primul invitat strain la o editie Nijikon!

 

 Anul acesta ne bucuram sa avem alaturi de noi la Nijikon cativa cosplayeri invitati speciali din strainatate care cu siguranta vor da si mai multa culoare evenimentului. Unul dintre acesti oaspeti este Lina Lau din Londra (originara din Hong Kong), care va face parte din juriul concursului de cosplay de la Nijikon 2012.

In cei peste 6 ani de cosplay, Lina a participat la conventii importante din intreaga lume si a acumulat o experienta care a facut-o sa devina un cosplayer desavarsit, avand in portofoliu zeci de costume din serii diverse si povesti pe masura.

Ca orice cosplayer dedicat, Lina nu se da inapoi de la a participa la sedinte foto in costume cu maneca scurta si fara spate iarna sub vreo cascada, sau in costume din piele si blana in clima tropicala si umeda in miezul verii - si totul pentru un set de poze reusit, cu fundalul perfect.

Pentru ea, cosplayul e o forma de teatru, o reconstituire a originalului, in care accentul cade nu pe costum sau machiaj sau peruca, ci pe efectul general, inclusiv pe atmosfera si fundal. Un interviu amplu cu Lina este disponibil in numarul 3 din Cosplay Gen sau pe site-ul revistei.

Pe Lina Lau o puteti gasi online pe pagina ei de deviantART.

Pe scurt

Data:   3-4 Noiembrie 2012
Locatie:   Palatul Copiilor, Bucuresti
Program:   10:00 - 20:00
Pret intrare:   15 RON / zi
  (Cosplayerii care participa la concurs platesc doar 15 RON pt. ambele zile)
   
Transport:   RATB: 312, 313, 381
   
Pentru alte informatii, ne puteti contacta la contact[at]nijikon.ro

Parteneri